< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product Heren T-shirt comfort cut 100% pre shrunk katoen
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   100% cotton pre-shrunk jersey knit - 150 gram
Kleuren 14

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Goedkoop elk gewenst aantal shirts bedrukken

Als u als bedrijf goedkoop shirts wilt bedrukken voor promotionele activiteiten gaat vaak veel tijd zitten in het zoeken van een drukkerij, het ontwerpen van de kleding en de levering ervan. De eerste stap heeft u nu in ieder geval al doorlopen, want bij ons kunt u zeer goedkoop een t shirt of andere kleding in ieder gewenst aantal bedrukken. Ook de tweede stap verloopt hier snel: goedkope t shirts kunt u snel bedrukken met een eigen tekst, met een afbeelding zoals een logo of met een sprekende foto. Onze klantenservice is u graag van dienst en levert vakkundig advies als het aankomt op de keuze van de kleding en de bedrukking. En tot slot zijn wij niet alleen de goedkoopste leverancier als het aankomt op het leveren van promotiekleding, wij handelen ook de levering nog eens zeer snel af!
 

Voor diverse gelegenheden een goedkoop t shirt bedrukken

Iedere organisatie heeft wel eens een gelegenheid waarvoor ze goedkoop shirts willen bedrukken. U kunt hier zowel goedkoop een t shirt bedrukken wat door personeel gedragen zal worden, als promotiekleding die u weg wilt geven aan klanten. Goedkope t shirts bedrukken is in ieder geval altijd mogelijk in diverse kleuren en met volledige vrijheid als het aankomt op de bedrukking, waardoor de kleding altijd bij de huisstijl van de organisatie past. Voor personeel goedkoop shirts bedrukken zorgt voor een verzorgde en nette uitstraling en maakt de medewerkers goed herkenbaar (dit is bijvoorbeeld handig bij sportevenementen, festivals of beurzen). Een tip: wilt u voor medewerkers goedkoop een t shirt bedrukken wat vaker gedragen kan worden, neem dan als bedrukking alleen de naam van de organisatie, het logo en een eventuele slogan of contactgegevens en vermijdt de vermelding van data, jaartallen of de naam van een specifiek evenement. Dit geldt uiteraard niet alleen voor shirts, maar ook voor andere kleding die wij leveren zoals sweaters of polo’s. Niet alleen organisaties kunnen overigens bij ons terecht voor de goedkoopste promotiekleding, ook particulieren kunnen goedkope t shirts bedrukken voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of familiedag.

Aangezien wij geen minimale ordergrootte hanteren of werken met vaste aantallen kan altijd gewoon het gewenste aantal besteld worden. Zo hoeft u niet overbodig veel kleding te bestellen en maakt u dus ook geen overbodige kosten. Naast het bestellen van t-shirts kunt u ook goedkoop een polo bedrukken of een sweater bedrukken voor een scherpe prijs.