< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product Unisex Sweater comfort cut 50% pre shrunk katoen fleece
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   50% katoen - 50% polyester - voorgekrompen fleece - 280 gram
Kleuren 14

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

U wilt een mooie trui bedrukken? Nergens anders zo goedkoop

Hoewel mensen bij promotiekleding vaak snel aan t-shirts denken, kan het natuurlijk ook wel eens nodig zijn een trui te bedrukken (en dit doet u dan het liefst natuurlijk ook zo goedkoop mogelijk). En voor goedkoop een sweater bedrukken bent u hier aan het juiste adres! U kunt ieder gewenst aantal sweaters laten bedrukken, niet alleen goedkoop maar ook nog eens van goede kwaliteit. Hoewel u bij ons truien zeer goedkoop kunt laten bedrukken, zijn de kleding en de bedrukkingsmaterialen altijd van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u gerust goedkoop truien bedrukken die toch ook nog eens een tijd meegaan en bij vele gelegenheden gedragen kunnen worden. Zo valt de investering van goedkoop een sweater bedrukken eigenlijk wel mee, toch? Ook voor het bedrukken van kinderkleding ben je bij ons overigens aan het juiste adres. 
 

Goedkoop een sweater bedrukken met eigen bedrukking

We willen u er graag van overtuigen dat we niet alleen goedkoop sweaters bedrukken, maar dat wij zelfs de goedkoopste leverancier zijn met de beste voorwaarden. Goedkoop precies het aantal truien bedrukken dat u nodig heeft (geen vaste bestelhoeveelheden), met een eigen tekst, met een afbeelding zoals een logo of zelfs met een foto? Als u goedkoop truien wilt bedrukken heeft u de vrije hand in het ontwerpen van het design. Ondanks dat een sweater bedrukken heel goedkoop mogelijk is, staat een vakkundige klantenservice klaar om al uw vragen te beantwoorden. En ook al kunt u hier zeer goedkoop een sweater bedrukken, u hoeft u niet lang op de bestelling te wachten aangezien wij deze binnen 2 weken verzenden. Hopelijk hebben wij intussen overtuigd en weet u in het vervolg waar u moet zijn om goedkoop mooie truien of bijvoorbeeld een hoody voor promotionele activiteiten te bedrukken.