< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Echt goedkoop een polo bedrukken? Zoek niet verder!

Wilt u promotie- of bedrijfskleding bestellen maar bent u op zoek naar iets stijlvollers dan gewoon een t-shirt, laat dan goedkoop een polo bedrukken voor uw medewerkers. Wij zijn de goedkoopste specialist op het gebied van promotiekleding, en dat betekent dat u kleding tegen zeer scherpe prijzen uit ons zeer diverse assortiment kunt kiezen. Bedrijven kiezen vaak voor t-shirts als bedrijfs- of promotiekleding, maar de mensen die kleding met net iets meer stijl willen hebben kunnen hier ook poloshirts goedkoop bedrukken. Medewerkers waar u een polo voor laat bedrukken zijn een visitekaartje voor de organisatie en zijn goed herkenbaar: een goedkoop middel maar toch zeer effectief. Niet alleen voor polo's, maar ook voor het goedkoop bedrukken van sweaters ben je bij ons aan het juiste adres.
 

Met eigen bedrukking goedkoop poloshirts bedrukken

In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten kleding, in vele kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u goedkoop een polo bedrukken die altijd past bij de huisstijl van het bedrijf. Poloshirts bedrukken kan bij ons erg goedkoop, maar u hebt toch de vrijheid bij het ontwerpen van de bedrukking. Laat bijvoorbeeld goedkoop een polo in de kleur van uw bedrijf bedrukken met als eigen tekst de bedrijfsnaam en een slogan. Of laat goedkoop poloshirts bedrukken in een opvallende kleur (rood, lichtblauw of groen) of stijlvolle kleur (zwart, donkerblauw of paars) met als afbeelding een logo van de organisatie.
 

Kan ik als particulier ook goedkoop een polo bedrukken?

In tegenstelling tot veel andere drukkerijen werken wij niet met vaste bestelhoeveelheden of minimale ordergrootten. Daarom kunnen ook particulieren goedkoop poloshirts bedrukken in ieder gewenst aantal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vakantie.