< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Laat snel en goedkoop een kinder t-shirt bedrukken

U bent op zoek naar een adres waar u goedkoop een kinder t-shirt kunt bedrukken? De Promotiekleding-specialist voert een zeer uitgebreid assortiment, naast kleding voor volwassenen kunt hier ook zeer goedkoop kinderkleding bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld als basisschool goedkoop een kinder t-shirt bedrukken voor alle kinderen die meegaan op een schoolreisje, dan is dat mogelijk in ieder gewenst aantal en in diverse maten. Door voor kleding in een opvallende kleur te kiezen is het voor anderen altijd duidelijk bij welke groep de kinderen horen en zijn ze gemakkelijk herkenbaar tussen andere kinderen. Voor een sportdag kunt u ook zonder problemen goedkoop kinderkleding in diverse kleuren bestellen, zodat de kinderen uit verschillende teams gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Ook particulieren kunnen goedkoop kinderkleding bedrukken

Aangezien wij graag zoveel mogelijk mensen van mooie bedrukte kleding voorzien leveren wij niet alleen aan bedrijven maar ook aan particulieren. Viert uw zoon of dochter zijn of haar verjaardagsfeestje, laat dan goedkoop voor ieder kind dat meegaat goedkoop een kinder t-shirt bedrukken. Zo voelen de kinderen zich gelijk een hechte groep en zijn ze eenvoudig herkenbaar. U kunt bij ons kinderkleding bedrukken in zowel grote als kleine aantallen, waardoor het zelfs goedkoop is dezelfde kleding te ontwerpen voor broers en / of zussen. Hoe goedkoop een kinder t-shirt bedrukken ook is, u krijgt altijd producten van de beste kwaliteit die wel tegen een stootje kunnen en gewoon gewassen kunnen worden. Als u nog vragen heeft over het goedkoop bedrukken van kinderkleding kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.