< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product Heren Vest met capuchon comfort cut 50% katoen fleece
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   50% katoen - 50% polyester - voorgekrompen fleece - 280 gram
Kleuren 14

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Goedkoop een stoere hoodie bedrukken in ieder gewenst aantal

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons zeer goedkoop een lekker warme en stoere hoodie bedrukken met een geheel eigen ontwerp. Wij als promotiekleding-specialist hanteren zeer scherpe prijzen en de beste voorwaarden. Zo kunt u toch erg goedkoop een hoody bedrukken, maar is er geen sprake van een minimale bestelhoeveelheid, verzorgen wij een snelle levering en hebben we een klantenservice die u graag van dienst is bij vragen. Goedkoop een hoodie bedrukken is mogelijk met zowel tekst als afbeeldingen of foto’s, en de bedrukking kan op zowel de voor- als achterzijde als op de mouwen geplaatst worden. En ook al is een hoody bedrukken erg goedkoop bij ons, u krijgt altijd een product wat van kwalitatief materiaal is gemaakt met een duurzame bedrukking.
 

Voor welke gelegenheden kan ik goedkoop een hoody bedrukken?

Het kan zijn dat u als bedrijf op zoek bent naar een zakenpartner waar u goedkoop en snel een hoodie voor personeel kunt laten bedrukken. Bedrijfskleding bestaat vaak uit t-shirts of polo’s, maar voor wat frissere jaargetijden kunt u natuurlijk ook prima goedkoop een hoody laten bedrukken. Verzorgde bedrijfskleding zorgt ervoor dat medewerkers gemakkelijk herkenbaar zijn en een visitekaartje vormen van het bedrijf. Naast bedrijven kunnen ook sportclubs – of verenigingen goedkoop een hoodie laten bedrukken, een warme trui zorgt ervoor dat de spieren van sporters warmer blijven tijdens trainingen of rustpauzes waardoor ze beter kunnen presteren. Tenslotte is het ook leuk voor een vriendenclub die samen op vakantie gaat of studentenvereniging om goedkoop een hoody te laten bedrukken, het groepsgevoel wordt immers sterk benadrukt door identieke kleding.