< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Promotie- of bedrijfskleding voor een geslaagd festival

Laat nu snel en goedkoop kleding bedrukken voor een festival! Wij zijn voor diverse doelgroepen de goedkoopste leverancier waar u diverse soorten kleding kunt laten bedrukken. Je kunt naast shirts bijvoorbeeld ook een hoodie bedrukken
 

- Festivalorganisatoren: Medewerkers op een festival moeten er verzorgd bijlopen en zijn ook gelijk goed herkenbaar. Laat bijvoorbeeld een t-shirt in een opvallende kleur bedrukken met een logo van het festival.

- Deelnemende organisaties: Staat u met een stand op een festival (met producten, als horecaonderneming of om het publiek te informeren over uw organisatie), dan zijn uw medewerkers een visitekaartje van het bedrijf. Ook kunt goedkoop kleding laten bedrukken die u als premium weg wilt geven aan bezoekers van het festival, met de naam van het festival en een logo van uw eigen organisatie.

- Festivalbezoekers: Ga je met een hele groep mensen naar een festival dan is het leuk om te laten zien dat jullie bij elkaar horen en zijn jullie ook nog eens gemakkelijk herkenbaar voor elkaar. Unieke kleding kun je hier gemakkelijk ontwerpen, en het is ook nog eens een leuk aandenken voor later!